Командир роти патрульної поліції, який побив підлеглого, отримав домашній арешт

70_main_ukr

Слідчим прокуратури повідомлено про підозру командиру роти управління патрульної поліції м. Львова.

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

В повідомленні йдеться, що прокуратурою Львівської області за фактом нанесення лейтенанту поліції Віталію Цендровському умисних тілесних ушкоджень, командиру однієї із рот управління патрульної поліції у м. Львові Роману Борисенко повідомлено про підозру за ч.2. ст.365 КК України, а саме перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством.

Нагадаємо, що останній 23 листопада поточного року, будучи при виконанні службових обов’язків, з мотивів особистої неприязні наніс декілька ударів кулаком та ногою іншому працівнику поліції, який йому підпорядковувався, внаслідок чого заподіяв легкі тілесні ушкодження.

За клопотанням прокуратури суд обрав підозрюваному працівнику поліції запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Одночасно задоволено клопотання сторони захисту про відсторонення його від посади.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: