У Харкові п'яний водій тікав з місця ДТП і влетів у іншу машину: загинуло немовля

Водію позашляховика, який, тікаючи з місця дорожньо-транспортної пригоди, скоїв ще одну смертельну аварію, загрожує 8 років позбавлення волі.

У Харкові правоохоронці затримали водія позашляховика, який, тікаючи з місця дорожньо-транспортної пригоди, скоїв ще одну смертельну аварію.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на начальника відділу прокуратури області Ігоря Чуба.

За його відомостями, 36-річний водій Toyota, за попередньою інформацією, перебував у стані алкогольного сп`яніння. Наразі водій затриманий.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель малолітнього потерпілого). Максимальна санкція статті передбачає 8 років позбавлення волі.

Чуб підкреслив, що прокуратура в суді вимагатиме взяття водія-порушника під варту.
«Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на місці події загинуло 8-місячне немовля. Її батьків, що знаходилися у автомобілі, госпіталізували з тілесними ушкодженнями у важкому стані. У водія – батька дівчинки – відкрита черепно-мозкова травма. Наразі він знаходиться у неконтактному стані», - зазначив прокурор.

Водночас, старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху ГУНП України в Харківській області Олег Никоненко повідомив, що експертиза встановила наявність у крові водія Toyota Prado 1,71 проміле алкоголю.

Додамо, що аварія трапилася ввечері 27 грудня на Окружній дорозі Харкова. Toyota рухалася містом вулицею Салтівське шосе в напрямку проспекту Ювілейного. Не впоравшись з керуванням, автомобіль в`їхав у Volkswagen. Тікаючи з місця ДТП, водій авто виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з машиною ВАЗ-2102.

В автомобілі ВАЗ перебували четверо 4 осіб (3 дорослих та дитина). Внаслідок цього зіткнення 8-місячне немовля загинуло на місці, його батьки госпіталізовані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: