У Парку культури відбудеться новорічна вечірка

У ніч з 31 грудня на 1 січня Парк культури спільно з Радіо Люкс організовує новорічну вечірку просто неба. З 22:00 до 03:00 год відвідувачів зігріватимуть запальні хіти від ді-джеїв, смачні страви та напої на ярмарку, а також усі матимуть змогу виграти цінні призи у конкурсах.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Вже вдруге у Парку культури організовують масове святкування Нового року. Минулого року більше 7 тисяч людей разом зустріли 2017-й рік, цього року організатори очікують на більш, ніж 10 тисяч відвідувачів.

«Минулого року в нас виникла ідея стати основною локацією драйвового святкування Нового року і нам вдалося. Атмосфера чудова – навколо природа, поруч друзі танцюють під класну музику і смакують стравами з ярмарку, що ще потрібно?», - розповіла заступник директора з розвитку парку Христина Мисак.

Цього року святкування буде ще цікавішим, адже вечірку організовують спільно з Радіо Люкс, чиї ді-джеї та ведучі створюватимуть настрій протягом всього свята. Окрім цього на відвідувачів чекають цікаві конкурси, в яких зможуть виграти цінні призи від партнерів.

«Вдома? В клубі? На дачі? В горах? Ні, це все ти зробиш пізніше – під час довгих зимових вихідних. А головну новорічну ніч зустрічай там, де можна голосно співати, драйвово танцювати, смачно їсти і отримувати призи у веселих конкурсах! Ми приготували подарунки - СД з Різдвяною музикою, термогорнятка, термоси, селфі-палки та багато іншого... Цілий мішок призів! А знаючи наших ведучих - Тараса Вишню і Катю Дзигу - можете не сумніватись: бавитись і реготати будуть усі! Святкуй у Парку Культури разом із Радіо Люкс. Будь щасливим! В ніч на 1 січня і завжди! Парк культури чекає тебе – Радіо Люкс запрошує», - запрошує програмний директор Радіо Люкс Марта Більська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: