В Одесі зоозахисники обклали трупами вбитих собак будівлю главку Нацполіції

В Одесі зоозахисники обклали трупами вбитих собак будівлю обласного управління Нацполіції, вимагаючи покарати догхантерів.

Про це інформує УНІАН.

активісти принесли під будівлю по вулиці Єврейській і виклали біля входу трупи кількох собак, яких отруїли догхантери. Зоозахисники заявили, що це чергові жертви догхантерів, які отруїли собак 25 грудня. На думку активістів, «правоохоронці не вживають жодних заходів для покарання гицелів, які нещадно знищують бездомних собак і кішок по всьому місту».

Активісти стверджують, що місяць тому просили допомоги, але правоохоронні органи не відреагували. За словами зоозахисників, вони ходили на прийом до начальника обласного главку поліції Дмитра Головіна і в мерію, але їх відправляють з кабінету в кабінет.
«Ці трупи були знайдені на Черемушках, у нас є довідки з лабораторій, що собак отруїли», - сказала волонтер Вікторія Козаченко.
Вона також додала, що зоозахисники не можуть і не будуть стояти осторонь у разі виявлення фактів жорстокого поводження з тваринами.

«Поліція не діє стосовно садистів, які щоденно публікують на своїх сайтах звіти про отруєння і кількість нових потенційних жертв», - сказала активістка.
На думку зоозахисників, до масового винищення собак в місті причетний, зокрема, відомий київський догхантер Олексій Святогор, який нещодавно побував в Одесі.
Громадські діячі заявили, що їхня акція попереджувальна, вони готові перебувати під будівлею управління Нацполіції цілодобово, поки правоохоронці не відзвітують про виконану роботу у «справі догхантерів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: