На Львівщині четверо юнаків обікрали магазин – винесли телевізор, цигарки та іграшки

Працівники групи реагування Яворівського відділу поліції затримали чотирьох зловмисників у автомобілі, яким вони втікали з місця скоєння злочину.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

До Яворівського відділу поліції 29 грудня надійшло повідомлення від 48-річного мешканця одного з сіл району про те, що близько другої ночі зловмисники проникли у місцевий магазин викрали звідти цигарки, товари домашнього вжитку, дитячі іграшки та телевізор «Самсунг».

На місці події виїхала група реагування Яворівського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що зловмисники проникли у приміщення, зламавши вхідні двері, і втекли на автомобілі «Форд Ескорд» червоного кольору.

Поліцейські виявили та зупинили автомобіль у селі Залужжя. У салоні перебували четверо чоловіків, усі мешканці Новояворівська, віком 17, 20 років та двоє 18-річних. У транспортному засобі правоохоронці також виявили викрадені з магазину товари.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання –  від трьох до шести років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про затримання зловмисників згідно статті 208 КПК України, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: