На Львівщині учасником бойових дій визнано 31 бійця добробата

На Львівщині 31 бійця-добровольця визнали учасником бойових дій на регіональному рівні. Відповідна комісія засідала уже вп’яте.

Перший заступник голови обласної ради Парасковія Дворянин подякувала усім членам комісії та представникам добровольчих батальйонів, передає прес-служба ЛОР.

«Наша комісія працює дуже професійно та конструктивно, -  зауважила Парасковія Дворянин. - Також хочу відзначити представників добровольчих батальйонів, які мають дорадчий голос і часто присутні на наших засіданнях. Власне, коли виникають делікатні запитання чи сумніви, вони надають нам необхідну інформацію про свого бійця».

За її словами, заявників є набагато більше, однак часто пакет документів повертається на доопрацювання. Трапляється, що не вистачає доказів, що вони справді воювали, свідчень та необхідних довідок. Якщо виникають сумніви або невідповідності часто викликаємо на комісію і самих бійців.

«Ті хлопці, які першими кинулися на захист нашої держави та вберегли наш спокій, мають бути визнані на території Львівської області, - сказала Парасковія Дворянин. -  Усі бійці отримають від обласної ради посвідчення та матеріальну допомогу в розмірі 3 тисячі гривень».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: