На Одещині чоловік жорстоко вбив свою родину

765884

Чоловік убив матір та доньку в Овідіопольському районі Одещини і відрізав їм голови, після чого підпалив будинок, аби приховати злочин.

Поліція заявляє, що жертвами небезпечного злочинця, який розшукується в Одеській області, стали жінка та її 2-річна донька.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Одеській області, по спецлінії «102» надійшло повідомлення про загоряння одного з будинків у районному центрі Овідіопіль.

Під час перевірки зазначеної інформації в одній з кімнат було знайдено обгорілий труп жінки, а в інший - тіло дитини. Обидва трупи були з відрубаними головами.

Першочерговими оперативно-слідчими діями було встановлено особи загиблих. Ними виявилися 42-річна жінка та її 2-річна донька.

«У вчиненні даного кримінального злочину обґрунтовано підозрюється 31-річний житель смт Овідіопіль, який зник з місця події на вантажному автомобілі «МАН» білого кольору (державний номер ВН 66-91ЕН)», - підкреслили в главку.

Наголошується, що автомобіль, який мчав по трасі і створював аварійну ситуацію, виведений силами поравоохоронців «у бік». Наразі поліція і Нацгвардія оточили територію, на якій останній раз бачили розшукуваного.

«Співробітниками Національної поліції в Одеській області не допущено прорив у місто автомобіля «МАН», за кермом якого перебував злочинець, що скоїв подвійне вбивство», - додали у відділі комунікацій.

Введено в дію оперативний план «Сирена». На пошуки зловмисника орієнтовано особовий склад Одеського гарнізону поліції. Проводяться першочергові слідчі дії на встановлення місця перебування злочинця.

Поліція звертається до всіх громадян з проханням не затримувати злочинця самостійно, а повідомити про його місцезнаходження в поліцію.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 1 п. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України

Раніше в Одеській області правоохоронці проводять спецоперацію з затримання чоловіка, підозрюваного у подвійному вбивстві.

Злочинець на автомобілі намагався прорватися з боку Овідіополя в Одесу, але поліції вдалося змусити його повернути з траси на ґрунтову дорогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: