У Києві під час пожежі загинули четверо дітей

У Дніпровському районі Києва (Русанівські сади) під час пожежі загинули четверо дітей.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на столичну поліцію.

«Сьогодні о 12.26 правоохоронці отримали інформацію, що на вулиці Садовій горить невеличкий будинок і загинули діти», - йдеться в повідомленні. На місце пожежі виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група територіального та Головного управління Національної поліції столиці на чолі з керівництвом.

Правоохоронці встановили, що в будинку, який загорівся, проживало молоде подружжя. «За попередньою інформацією, на той час всередині оселі знаходилося п’ятеро дітей з різних родин. Четверо загинули у пожежі, а ще одна 12-річна дівчинка встигла врятуватися. Дорослих господарів вдома не було, неповнолітні залишалися без нагляду», – зауважили в поліції.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції опитують свідків та очевидців і встановлюють причини пожежі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: