В новорічну ніч мешканців та гостей Львова запрошують на 3D-світлове шоу

Провести старий та зустріти Новий рік мешканців та гостей міста запрошують на площу Ринок, де на них чекатиме неймовірне світлове шоу.

Однак, задля проведення цього шоу вуличне освітлення у центрі буде дещо змінено – на 10 хвилин вуличне освітлення на площі Ринок буде вимкнено, про це повідомляють у прес-службі ЛМР.

«31 грудня з 23.30 год. до 01.00 год. 1 січня ми запустимо світлове шоу на площі Ринок зі сторони балкону міського голови. Шоу розпочнеться маленьким розігрівом, далі ми зустрінемо Новий рік і з 00.00 год. до 01.00 год. ми будемо проводити вечірку і всі візуальні ефекти будуть зображені в 3D, а щоб їх побачити усім охочим роздадуть спеціальні окуляри. Якщо хтось матиме бажання провести відлік перед Новим роком в центральній частині міста на площі Ринок, то це буде ідеальне місце», - зазначив Альберт Врубель, медіахудожник, автор світлових інсталяцій.

Організатори також зазначили, що з 23:55 год. до 00:05 год. на 10 хвилин буде вимкнуто вуличне освітлення на площі Ринок, щоб якомога краще передати усю атмосферу та ефекти світлового шоу. Мешканців міста просять вибачити за тимчасові незручності

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: