На Львівщині мешканці Соснівки були відрізані від водопостачання

1464623001-4860

29 грудня на території області зафіксовано два порушення в роботі систем життєзабезпечення населення, про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

29 грудня на території області зафіксовано два порушення в роботі систем життєзабезпечення населення, про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

В повідомленні йдеться, що близько 09:15 години в м. Соснівка Червоноградської міської ради, стався порив магістрального трубопроводу (на відрізку Бендюзький водозабір) діаметром 300 мм, внаслідок чого без водопостачання залишилось м. Соснівка (12500 мешканців, 90 житлових будинків, 2 дитячих навчальних заклади, 3 загальноосвітні середні школи та Соснівська міська лікарня). Для відновлення водопостачання на місці працювала аварійна бригада КП «Червоноградводоканал» (10 чол. та 3 од. техніки). Аварійною бригадою КП «Червоноградводоканал» о 16:50 годин пошкодження ліквідовано, водопостачання міста відновлено у повному обсягу.

Також близько 10:00 год. внаслідок пошкодження в ПЛ 0,4 кВ (обрив електропроводів стадом летячих гусей) тимчасово без електропостачання залишився частвково населений пункт: с. Бутини (будинки по вул. Травневій). Аварійною бригадою Сокальського РЕМ о 15:38 год. пошкодження ліквідовано, електропостачання населеного пункту відновлено у повному обсягу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: