У Жидачеві затримали чоловіка, який облаштував в будинку нарколабораторію (Фото)

pm596image002

Мешканець Жидачева налагодив у власному будинку виробництво особливо небезпечної психотропної речовини «амфетамін». Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили обладнання та п'ятдесят доз наркотику.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як розповів т.в.о начальника управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України підполковник поліції Олександр Міщанинець, 37-річний мешканець Жидачева обладнав у власному будинку лабораторію для виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини «амфетамін». За добу зловмисник виготовляв близько двохсот доз наркотика. Чоловік раніше судимий за злочини, пов’язані з розповсюдженням наркотиків.

Читайте також: Як у Львові поліцейські спалили наркотики на мільйон (Фото)

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили лабораторне обладнання, хімічні реактиви, інгредієнти для виготовлення психотропних речовин, понад кілограм прекурсорів та п’ятдесят доз «продукту».  За цінами «чорного ринку» вартість вилученого наркотику становить п'ятнадцять тисяч гривень.

Усі вилучені препарати та обладнання скеровані на експертизу, вирішується питання кваліфікації цього злочину згідно норм Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: