В Україні запровадять нові військові квитки

Президент Петро Порошенко підписав указ «Про Положення про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу та Положення про військовий квиток офіцера запасу».

Президент Петро Порошенко підписав указ «Про Положення про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу та Положення про військовий квиток офіцера запасу», повідомили у прес-службі АП.

З метою удосконалення військового обліку військовослужбовців та військовозобов'язаних рядового, сержантського, старшинського складу, офіцерів запасу постановляю:

  1. Затвердити Положення про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу та Положення про військовий квиток офіцера запасу (додаються).
  2. Кабінету Міністрів України забезпечувати виготовлення у встановленому порядку необхідної кількості бланків військових квитків на замовлення Міністерства оборони України, Служби безпеки України та Служби зовнішньої розвідки України.
  3. Установити, що військові квитки, виготовлені (видані) до набрання чинності цим Указом, вважаються дійсними на всій території України та не підлягають обміну на військові квитки нового зразка, крім випадків, передбачених Положенням про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу та Положенням про військовий квиток офіцера запасу, затвердженими цим Указом.
  4. Визнати такими, що втратили чинність:

Указ Президента України від 25 травня 1994 року № 263 «Про Положення про військовий квиток рядового, сержантського і старшинського складу та Положення про військовий квиток офіцера запасу»;

пункт 20 змін, що вносяться до актів Президента України, затверджених Указом Президента України від 27 січня 1999 року № 70 «Про зміни та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Президента України»;

пункт 2 змін, що вносяться до актів Президента України, затверджених Указом Президента України від 11 лютого 2000 року № 228 «Про зміни та визнання такими, що втратили чинність, актів Президента України з питань діяльності Національної гвардії України»;

пункт 2 змін, що вносяться до деяких указів Президента України, затверджених Указом Президента України від 29 жовтня 2003 року № 1227 «Про внесення змін до деяких указів Президента України»;

пункт 1 змін, що вносяться до деяких указів Президента України, затверджених Указом Президента України від 5 січня 2005 року № 4 «Про внесення змін до деяких указів Президента України».

  1. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: