В управлінні поліції Львівщини запустили Ситуаційний центр (Фото)

pm103image012

Ситуаційний центр забезпечить координацію дій усіх служб та підрозділів Національної поліції у Львівській області та створить основу для майбутньої єдиної системи управління та координації спільних заходів усіх екстренних служб області.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

«Сьогодні ми робимо ще один крок у реформуванні правоохоронної системи Львівщини, який буде мати вплив на організацію роботи поліції всієї України. Цей крок є продовженням співпраці правоохоронців, науковців, представників державної влади, органів самоврядування, міжнародних фахівців та громадських активістів Львівщини з розбудови безпечного середовища», - зазначив начальник Нацполіції Львівщини Валерій Середа.

Про принципи роботи центру, обладнання, про покращення взаємодії між поліцією та громадянами, а також між різними підрозділами та службами поліції Львівщини розповів начальник Управління організаційно-аналітичного забезпечення та  оперативного реагування  Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Юрій Гладун

«Зараз на території області цілодобово можуть нести службу близько ста мобільних нарядів патрульної поліції, та тридцять слідчо-оперативних груп. Для підвищення ефективності їх роботи та координації спільних заходів і створено Ситуаційний центр, де сконцентровані функції чергових частин підрозділів поліції Львівщини, а також частина функцій районних відділів поліції», - Гладун.

«Серцем» Ситуаційного центру є сервер, здатний опрацьовувати великі масиви інформації, виводити на робочі місця диспетчерів, операторів, а також на планшети нарядів поліції у всій області необхідні дані. Аналітики  центру готуватимуть оперативну інформацію. Окрім того, у Ситуаційному центрі здійснюватиметься контроль за ситуацією в місті через камери відеоспостереження, та нагляд за дотриманням умов домашнього арешту особами, котрих суд зобов’язав носити електронні засоби контролю», - розповів очільник поліції Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: