Файлообмінник Ex.ua відновив роботу на новому домені

Найбільший український сервіс обміну інформацією Ex.ua, який закрився з 1 грудня, відновив роботу на новому домені FEX.NET, повідомив сервіс на своєму сайті.

Про це інформує УНІАН.

«Повідомляємо, що сервіс ЕХ-файли перезапущено на домені FEX.NET (File EXchange Network). Його реалізовано на принципово новій технологічній платформі, що забезпечить додаткову зручність використання», - повідомляється на сайті Ex.ua.
Згідно з повідомленням, новий сервіс має базові функції: анонімний обмін інформацією будь-якого формату і розміру, автоматичне конвертування файлів для перегляду і програвання, термін зберігання об`єкту становить 7 днів.

«Даний набір функцій є базовим і буде розширюватися. Протягом двох місяців буде реалізовано додаткові можливості файлообміну, включаючи запуск постійного сховища і хмари потокового мовлення», - йдеться у повідомленні.
На сайті повідомили, що для перших 100 тис. українських користувачів очікувана ціна зберігання інформації за місяць становитиме 1 дол. за 1 терабайт.
Крім того, всі власники поштових скриньок Ex.ua отримають додаткове розширення на домені FEX.NET з тим самим логіном і паролем доступу.

Власники сервісу Ex.ua наголосили на важливості наявності для України власного файлосховища у сучасному суспільстві.
«FEX.NET має стати новим етапом у розвитку сервісів зберігання інформації, і це буде український ресурс. Він стане повністю захищеним і абсолютно безпечним. Ми налаштовані запропонувати світові технологію, яка буде краще і дешевше за існуючі аналоги. Ми хочемо показати, що інновації народжуються тут», - зазначили вони.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: