На Львівщині затримали на хабарі двох посадовців (Фото)

pm674image002

Поліцейські затримали на хабарі працівника Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області та головного спеціаліста Державної міграційної служби України у Львівській області.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

В повідомленні йдеться, що головний спеціаліст Державної міграційної служби України у Львівській області за прискорену видачу біометричних паспортів вимагала неправомірну вигоду у розмірі 6 тисяч гривень.

Сумою у розмірі 6 тисяч гривень посадовець оцінила оформлення трьох біометричних паспортів громадян України для виїзду за кордон.

Тривають слідчі дії, встановлюється коло осіб, які можуть бути причетними до розподілу коштів. Вирішується питання щодо обрання посадовцю міри запобіжного заходу.

Також працівник Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області вимагав неправомірну вигоду від підприємця. Натомість обіцяв не втручатися у господарську діяльність автосервісу, що діяв на території Миколаївського району.

Загалом посадовець вимагав 13 тисяч гривень за безперешкодну діяльність та не проведення перевірок. Кошти отримував у два етапи. Поліція затримала його під час отримання другої частини грошей.

Тепер йому загрожує до 10 років ув’язнення із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: