У квартирі чоловіка, який затоплював сусідів, поліцейські виявили наркотики

Під час перевірки повідомлення про затоплення квартири поліцейські виявили у приміщенні на верхньому поверсі наркотичні речовини та прилади для їх вживання.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що 2 грудня близько 19.00 на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшло повідомлення від мешканця однієї з квартир у будинку по вулиці Полуботка у Львові. Чоловік повідомив, що його помешкання затоплюють сусіди з верхнього поверху.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції. На вимогу поліцейських чоловік, котрий затоплював сусіда, відчинив двері та впустив правоохоронців у приміщення. У квартирі була зірвана підлога, пошкоджені двері та розтрощена сантехніка. Воду, яка витікала з поламаного крану, перекрили.

У помешканні поліцейські виявили засоби для вживання наркотиків, а господар видав правоохоронцям пакет та повідомив, що в ньому знаходяться наркотичні речовини.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Пакет з наркотичними засобами вилучено та скеровано на експертизу. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: