У новорічну ніч у Львові горіло три квартири

1 січня у Львові трапились пожежі у квартирах на вул. Миколайчука, 22, Городоцькій та Величковського, 51. Внаслідок пожеж вогнем знищено речі домашнього вжитку та продуктами горіння отруїлась жінка.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Зокрема, 1 січня о 04:32 год. на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Миколайчука, 22, виникла пожежа. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м., житловий будинок врятовано. З будинку було виведено 20 мешканців. Пожежу локалізовано о 05:06 год., ліквідовано – о 05:18 год.

Також 1 січня о 04:35 год. у квартирі триповерхового житлового будинку (будинок 72) на вул. Городоцькій, виникла пожежа. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м. Внаслідок пожежі отруїлася продуктами горіння жінка, 1929 року народження, яку в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню. Врятовано 1 особу та будинок. Пожежу локалізовано о 04:52 год., ліквідовано – о 04:54 год.

Також 1 січня об 11:23 год. надійшло повідомлення про пожежу на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Величковського, 5. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., квартиру врятовано. З будинку було виведено 45 осіб. Пожежу локалізовано об 11:45 год., ліквідовано – об 11:47 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: