Забудовник стверджує, що будує не в парку «Знесіння», а на своїй землі

ТзОВ «Архібуд» заявляє, що не веде будівництво у парку «Знесіння», а земельна ділянка на вулиці Довбуша, 15 належить компанії на законних підставах.

Про це представник компанії Наталія Барбадин-Дунець заявила під час прес-конференції.

«Судами встановлений факт, що з 2006 року попередник «Будінвест» здійснило купівлю об’єктів нерухомого майна загальною площею 700 кв.м. за адресою Довбуша,15. Саме з тих підстав і було передано «Архібуду» земельну ділянку за цією адресою, і частина цієї ділянки знаходиться під нежитловими приміщеннями, які на праві власності  ТзОВ «Архібуд» зареєстровано в реєстрі нерухомого майна. Виконком міської ради у 2010 затвердив містобудівні умови та обмеження. Попередні власники компанії зустрічалися з мером і узгоджували свої позиції. Ми розуміємо, що це земельна ділянка, яка є в оточенні парку «Знесіння», але  це не є територія, яка на праві власності чи будь-якому іншому речовому праві належить «Знесінню». Ця земля, згідно із договором оренди, належить ТзОВ «Архібуд». Відповідно фірма має всі документи для забудови цієї ділянки. Кінцевим документом є дозвіл на початок будівельних робіт», –заявила Наталія Барбадин-Дунець.

Вона визнала, що Інспекція Держархбудконтролю виявила певні порушення, однак вони не стосувалися будівництва.

«Вони стосувалися не самого будівництва, а змін у законодавстві і були виправлені. Станом на сьогодні будівельні роботи не припинені», – заявила представник забудовника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: