Хор імені Г. Г. Верьовки презентує святковий концерт «Різдво іде по світу»

Національний заслужений академічний український народний хор України імені Г. Г. Верьовки вперше презентує великий святковий концерт «Різдво іде по світу».

В його програмі оригінальне виконання етнічно-фольклорних композицій в поєднанні з вокально-хореографічними сценами, в яких народні мотиви вдало синтезуються із сучасними прийомами композиторського письма та аранжування.

Прозвучить не тільки легендарний «Щедрик», а й найкращі різдвяні пісні інших народів світу. Завдяки сучасним декораціям та відеоефектам гості концерту поринуть в справжню різдвяну казку.

Національний заслужений академічний український народний хор України імені Г. Г. Верьовки запрошує усіх приєднатися до неймовірної події – концерту «Різдво іде по світу» і заколядувати разом, поринувши у світ вокальної та танцювальної культури України. Організатори запевняють, що глядач  гарантовано отримає гарний настрій та позитивні емоції.

Місце проведення: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької
Дата та час: 16 Січня 2017, понеділок 19:00

Хор Верьовки – найбільший український професійний хоровий колектив, який з 11 вересня 1943 року тріумфально поширює світом українську народну пісню та українське музичне мистецтво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: