У мережі з'явилась інтерактивна карта про дитсадки та школи Львівщини

Відтепер усю інформацію про діючі дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади Львівщини можна дізнатись з онлайн-мапи. Таку можливість реалізував департамент економічної політики облдержадміністрації Львівської ОДА.

Зокрема, на карті дитсадків представлені усі дошкільні навчальні заклади та навчально-виховні комплекси, їх технічний стан, кількість дітей, яка там навчається, та максимальна наповнюваність. Також можна переглянути й завантаженість садочків у розрізі міст і районів області.

Мапа загальноосвітніх навчальних закладів містить інформацію про школи, гімназії та ліцеї області, зокрема їх проектну потужність, фактичну кількість учнів, яка навчається у першу і другу зміни, та технічний стан приміщень. На карті також наведена й інформація про кількість вільних місць окремо у містах і районах.

Як пояснив директор департаменту економічної політики Роман Филипів, інформація, наведена на картах, дозволить ефективніше вирішувати питання реконструкції та будівництва таких соціальних об’єктів на найближчий період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: