У Рава-Руському лісгоспі запрацює сучасна деревообробна лінія

05012017rava3_1483612876_320x240_3_0

До кінця січня у ДП «Рава-Руське ЛГ» запрацює сучасна лінія із випуску обрізних хвойних пиломатеріалів. Обладнання фірми «Акемсан» (Туреччина) вартістю 8 мільйонів гривень закупили у грудні минулого року.

До кінця січня у ДП «Рава-Руське ЛГ» запрацює сучасна лінія із випуску обрізних хвойних пиломатеріалів. Обладнання фірми «Акемсан» (Туреччина) вартістю 8 мільйонів гривень закупили у грудні минулого року.

За місяць при однозмінній роботі нова лінія зможе випилювати приблизно 1000 кубометрів обрізних матеріалів. Про це повідомив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

«Введення в експлуатацію даного обладнання дасть можливість, насамперед, покращити якість продукції, підвищити продуктивність праці бригад, наростити об’єми випуску. Це дозволить підприємству вийти на нові ринки і стати конкурентоспроможним», - зазначив Анатолій Дейнека.

За його словами, монтажні роботи ведуться спеціалістами фірми "Акемсан". Більша частина деревообробного обладнання уже змонтована. На даний момент ведуться роботи щодо підключення обладнання до електромережі та налагодження роботи станків.

З 10 січня монтуватимуть конвеєри для автоматизованої подачі сировини та пиломатеріалів до відповідного обладнання.

Усі монтажні роботи планують завершити до 25 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: