Поліцейські затримали львів'янина, який обікрав підвал на 20 тисяч

Як встановили у поліції, 30-річний львів’янин, пошкодивши стіну, проник у підвал і викрав електроінструменти та мідні кабелі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що 5 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій в одному з будинків невідомий чоловік вчиняє крадіжку з підвалу.

Коли на місце події прибули патрульні, то побачили невідомого, який виходив з підвалу. Побачивши патрульних він почав втікати. Поліцейські затримали зловмисника та викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці встановили, що зловмисник, пошкодивши стіну підвального приміщення, викрав звідти електороінструменти та мідні кабелі на загальну суму 20 тисяч гривень. Ним виявився 30-річний львів’янин. У нього поліцейські вилучили речові докази.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

Зловмисника правоохоронці затримали згідно ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: