За поїздами «Інтерсіті» в морози простежить оперативний штаб

39_main_new-1483712418

Міжвідомчий оперативний штаб державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ускладнення погодних умов в Україні відстежуватиме роботу поїздів «Інтерсіті» в зв'язку з їх поломками в дорозі.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко після засідання міжвідомчого оперативного штабу в Держслужбі з надзвичайних ситуацій, передає Укрінформ.

«Це питання стоїть на порядку денному в Мінінфраструктури, тому що "Укрзалізниця", яка є власником цього потягу, повинна відстежувати ці події», – зазначив він.

«У нас було питання, яке піднімалося на селекторних нарадах, щоб забезпечити додаткові потяги і можливість заміни "Інтерсіті" на інші потяги, але зараз свята, і тому вживаються всі заходи», – сказав Зубко.

«І щодо "Інтерсіті", я гадаю, що зараз додатково це питання в протоколі запишемо для того, щоб просто відстежувати роботу цих поїздів», – додав він, коментуючи поломку під Львовом потягу «Інтерсіті» напередодні.

Як відомо, в ніч на 6 січня на під'їзді до Львова зламався швидкісний потяг "Інтерсіті» №743 сполученням «Дарниця – Трускавець», який проходить через Львів. Пасажири змушені були 1,5 години сидіти в поїзді без електрики та опалення в очікуванні, коли його відремонтують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: