Для потребуючих львів’ян відбувся святковий Різдвяний обід

7-4f63f15b2464f8f83389401ea52700f2
Фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, у день Різдва Христового, безпритульні та малозабезпечені люди споживали страви за святковим Різдвяним обідом. У Храмі Покрови Пресвятої Богородиці цьогоріч близько 300 потребуючих сіли за різдвяні столи.

 

Храм Покрови Пресвятої Богородиці та Міжнародна Мирянська спільнота Святого Егідія вже вдев’яте організували різдвяний обід для незахищених верств суспільства, щоб створити для них справжнє свято у день Різдва.

«Те, що ви сьогодні сидите тут, - це не просто так, це багато людей трудилось. Крім спільноти святого Егідія, є велика частина волонтерів зі всієї України. Добре щось отримувати, але ще краще щось давати. Те, що ми сьогодні маємо на столі, - це було старання тих чи інших жертводавців. Ми кожен можемо щось подарувати, навіть подарувати просто час – просто поспілкуватись, побути разом. Тому зичу нам, коли ми говоримо про Різдво Христове, усміхнутись, бо це не просто свято, що Ісус Христос народився, а це свято, що ми після смерті Його покликані до життя вічного», - зазначив Владика Венедикт.

«Щороку у понад 75 країнах світу накривають святкові столи для людей, які часто є забуті, викинені на периферії своїх міст і на периферії людського серця. Але так, як Ісус народився як бездомний і біженець, ми хочемо пережити це Різдво дуже конкретно, будучи близькими до цих людей», - зазначають організатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: