Різдвяне добро: львівські патрульні допомагають водіям та пішоходам, які потерпають через сильні морози

15873267_1639597899675309_6340673669514052042_n

Патрульні Львова не залишають без допомоги водіїв та пішоходів, які потерпають через сильні морози.

Про це повідомляє Патрульна поліція у Facebook.

Від самого ранку патрульні Львова надають водіям та пішоходам допомогу не лише у місті, а й на дорогах Львівщини. На автодорозі Львів-Шегині інспектори помітили дівчину, яка стояла на зупинці в селі Бартатів і дуже змерзла. Вони підвезли її до міста Городок де вона працює на заправній станції.

Також, допомогли місцевому дякові дістатися церкви. Дідусь був дуже вдячний. Дорогою до Шегинь підібрали ще двох чоловіків, які розповіли, що стоять уже півтори години на зупинці і чекають на маршрутку. Поблизу населеного пункту Пісочне інспектори побачили автомобіль Renault Duster, водій якого повідомив, що у нього замерзло дизельне паливо. Розуміючи, що іншої допомоги водієві доведеться чекати довго, а при такі низькій температурі це дуже небезпечно – відбуксирували його до найближчої заправної станції, де чоловік вирішив одразу свою проблему.

«Інспектори патрульної поліції Львова намагалися надавати допомогу усім водіям, які цього потребували. Комусь заряджали акумулятор, у тих в кого автомобіль виходив з ладу посеред дороги допомагали завестися або ж відтягували у безпечне місце.
Шановні громадяни, не залишайтеся байдужими до водіїв та пішоходів, якщо Ви бачите, що вони потребують допомоги не оминайте!», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: