У Рівному виявили три фури зі львівським сміттям (Фото)

15940698_1643963375907650_354288268468738588_n

Три вантажівки зі сміттям виявили на приватній стоянці на околиці Рівного.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Рівненської обласної Ради.

«Коли настають різдвяні свята, маленькі колядники несуть людям радісну звістку. Сьогодні львівський сміттєвий мер "приніс" нам на Рівненщину чергові три фури свого сміття. «Схема від "самонемічного" наступна: 1. З бюджету м.Львів виділяється 27 тис. грн за одну фуру за маршрутом Львів-Дніпро (сміттєвий полігон).  2. Перевізник за погодженням з львівською владою їде лише до Рівненщини і домовляється скинути сміття тут або просто скидає стихійно . Вартість такої оборудки - до 7 тис. грн. 3. Різниця - 20 тис. грн бюджетних коштів в рівних частках ділиться між недобросовісним перевізником і "львівським сміттєвим бароном"», - написав Олексый Бучинський.

За його словами, рівняни на чолі з депутатом Рівненської облради Володимиром Муляром зупинили чергову вигрузку львівського непотрібу з на території Рівненщини, - три фури зупинено, на місці інциденту працює поліція.

Водночас депутат Рівненської міської ради Святослав Євтушенко, який виїжджав на місце, повідомив, що «з документами перевізників все нормально».

«По документах перевозять відходи в Дніпровську область. Офіційно все в порядку. Криміналу немає», — зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: