Трамп виявиться міцним горішком для Путіна, – Саакашвілі (відео)

ap_120422033924
Саакашвілі та Трамп / businessinsider.my

Новий Президент США Дональд Трамп не буде політиком, яким зможе маніпулювати російський лідер Володимир Путін. Американський політик має свої амбіції та завдасть клопотів Росії, оскільки має нестандартне мислення.

Такі думки стосовно майбутніх стосунків Росії та США в ефірі американському телеканалу CNN висловив екс-президент Грузії та колишній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

«Проблема у тому, що Путін вважає себе безсмертним. Він пережив термін президентства Буша. Буш – між іншим, також мій хороший друг і теж дуже розумна людина, починав відносини з Росією із перезавантаження. Але у підсумку війна в Грузії знову пробудила інстинкти адміністрації Буша, хоча на це і знадобився час. Потім із перезавантаження почалися відносини з Росією у президента Обами і держсекретаря Клінтон», – пояснив Саакашвілі.

На думку Саакашвілі, «президент Трамп, як і всі його попередники, надасть росіяянам презумпцію невинуватості». Він також вважає важливою особисту зустріч між Путіним і Трампом, яка, на його думку, відбудеться протягом декількох місяців після інавгурації.

«Виходячи зі свого особистого досвіду спілкування із Трампом, я думаю, що він виявиться міцним горішком для Путіна. Путін не любить впертих людей із сильним характером. Йому подобаються люди, якими він може маніпулювати і яких може залякати. Головне, що Америка не повинна робити – проявляти слабкість перед росіянами. Єдине, що розуміє Путін – це груба сила. Усе це знають», – резюмував Саакашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: