Держкіно відмовило у видачі прокатного посвідчення телесеріалу «Готель»

Державне агентство України з питань кіно відмовило у державній реєстрації та видачі державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування телесеріалу «Готель».

Про це інформує УНІАН.

Наголошується, що рішення було прийняте відповідно до пункту 10 Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів та на підставі статті 15-1 закону України «Про кінематографію».

Цим документом регламентовано, що заборона трансляції фільмів, вироблених фізичними та юридичними особами держави-агресора, які не містять популяризації або пропаганди органів держави-агресора та їхніх окремих дій, поширюється на фільми, вироблені або вперше демонстровані)після 1 січня 2014 року.

До слова, телеведуча Ольга Фреймут, відома своєю вишуканою українською мовою, яку демонструє не лише на телебаченні, а й у своїй книзі «Де їсть і (з ким) спить Фреймут», знялася у російському серіалі «Готель».

У 15-й серії «Готель Елеон» Оля практично грає саму себе, от тільки озвучує її інша актриса.

Після того, як у мережі почали обговорювати участь Фреймут у серіалі, прес-служба «1+1» поспішила заявити, що серіал знятий на замовлення «1+1 media».

«Готель Елеон» – продукт спільного виробництва студії «Yellow, Black and White» і українського продакшена «Sister’s Production», знятий на замовлення «1+1 media». Зйомки серіалу відбувалися в Москві та Києві», – йдеться на сайті «ТСН».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: