ФК «Динамо» вимагає від НБУ скасувати рішення про списання коштів у «Приватбанку»

1484055688

Окружний адміністративний суд Києва підтвердив рішення Національного банку України визнати київський футбольний клуб «Динамо» пов'язаною з «Приватбанком» юридичною особою.

Про це повідомляє LB.ua.

Таким чином, футбольний клуб потрапляє під списання коштів «Приватбанку» під час його націоналізації.

Ігор і Григорій Суркіси втратять від 200 до 300 мільйонів доларів, якщо це рішення Нацбанку залишиться в силі.

«Динамо» просить суд визнати рішення Нацбанку незаконним і скасувати наказ про списання коштів. Судове засідання у справі відбудеться 19 січня.

Натомість, у прес-службі ФК «Динамо» інфрмують, що окремі «доброзичливці» клубу розповсюджують через засоби масової інформації повідомлення про те, що рахунки  у «Приватбанку» заблоковані, через що клуб нібито має проблеми у здійсненні своєї діяльності.

Прес-служба ФК «Динамо»  уповноважена заявити, що подібна інформація не відповідає дійсності. Футбольний клуб «Динамо» продовжує працювати з «Приватбанком» у звичному режимі. Жодних проблем із обслуговуванням рахунків не було, якщо не враховувати кількох перших днів після оголошення про націоналізацію «Приватбанку». Наголошуємо, що ФК «Динамо» (Київ) має повне та взаємне порозуміння в усіх питаннях як із адміністрацією «Приватбанку», так і з керівництвом Національного Банку України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: