ДФС розповіла, як порушники у пиріжках хотіли перевезти наркотики

Державна фіскальна служба розповіла про п`ять найбільш «креативних» випадків порушення митних правил з метою провезення наркотиків і контрабанди через митний кордон України.

Про це інформує УНІАН.

Згідно з повідомленням на сайті ДФС, одним із лідерів з виявлення нестандартних порушень митних правил при переміщенні товарів через митний кордон України є Харківська митниця, на якій було зафіксовано всі п`ять випадків порушення.
Зокрема, на митному посту «Харків-пасажирський» під час проведення контролю митники виявили «особливі пиріжки». Один із пасажирів поїзда сховав у пиріжках наркотичну речовину. Більш того, для окозамилювання він відкрито виклав пиріжки на столі в купе поряд із звичайними булками з сосисками. Проте службовий собака відреагував на пиріжки, і коли їх надломили, то в деяких з них виявили коноплі.
В іншому випадку митники виявили у зловмисника фломастери зі згортком з листя конопель, у футлярі для мобільного телефону виявили сигарету-самокрутку з коноплями, а в порожнині батарейки у тримері для стрижки волосся – пластиковий тубус з маслом конопель і самими коноплями.

Як третій приклад ДФС наводить «винахідливу» українку, яка сховала 740 тис. грн та майже 300 пластикових банківських карток на різні прізвища серед пачок з борошном, крохмалем, вівсяними пластівцями і цукром. Контрабанда була виявлена співробітниками митного поста «Чугунівка» під час митного огляду мікроавтобуса.
Крім того, митники пункту пропуску «Гоптівка» припинили спробу провезти наркотичні речовини в подушці і електронній сигареті в автомобілі, що прямував до Росії. А митники поста «Харків-пасажирський» у м`яких дитячих іграшках, що належали громадянину Вірменії, виявили 12 баночок несертифікованого хімічного препарату «Метальдегід».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: