Львівські патрульні врятували чоловіка, який лежав непритомний на вулиці в мороз (Відео)

Патрульні допомогли врятувати чоловіка, який лежав непритомний на вулиці в мороз.

Учора, близько 21-ї години, патрульні їхали вулицею Одеською з оформлення ДТП. Помітили скупчення людей. Зупинилися і побачили, що біля них лежить непритомний чоловік. Громадяни повідомили, що викликали швидку допомогу і патрульних. Чоловік перебував у стані алкогольного сп‘яніння. Температура повітря різко знижувалася, що загрожувало життю громадянина, повідомляють у Патрульній поліції.

Люди розповіли, що швидка довший час не їде. Інспектори, ще раз зателефонували на службу 103, де їм повідомили, що наразі усі бригади зайняті. Патрульні не зволікаючи вирішили доставити потерпілого до лікарні самостійно.

«Вони занесли його до службового автомобіля та поклали на термоковдру. Коли привезли до 8-ої лікарні, швидко взяли у медиків ноші і самотужки завезли чоловіка в оглядову. Лікарі діагностували в громадянина забійну рану правої верхньої повіки та стан сп’яніння. Його госпіталізували до реанімаційного відділення. У чоловіка не було при собі документів та мобільного телефону», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: