People’s Project передав спецпідрозділу професійний лазерний далекомір

MAIN_21

Один із підрозділів у зоні АТО отримав від People’s Project професійний далекомір, який вимірює відстань до об‘єктів, котрі ледь видно на обрії, закритих смогом, снігом чи туманом із точністю до кількох метрів.

До того ж, апарат показує швидкість рухомих об‘єктів, кут нахилу, має вбудований компас. Про це повідомили People’s Project.

«Це надзвичайно специфічний підрозділ із дуже грізним озброєнням. Настільки специфічний, що ми не маємо жодного права говорити, де й що вони роблять на передовій.

Скажемо так: коли ці хлопці працюють, терористи тільки скавчать і буквально розлітаються зі своїх укріплених позицій — деякі щасливчики просто прибиті, а більшість, даруйте за натуралізм, і по шматках. І от саме цим хлопцям ми мали честь допомогти. Щойно вони надіслали нам фото переданого обладнання. Для ефективної роботи ми надали їм крутісінький лазерний далекомір Newcon 6000 LRВ, який працює на дистанціях аж до шести кілометрів. Також передали і «нічник»-монокуляр Armasight Sirius IDI MG. А щоб звільнити хлопцям руки для бойових задач, передали і спеціальне кріплення, яке дозволяє носити «нічник» просто на голові. Загальна сума витрат становила понад 150 тисяч гривень, які ми оплатили коштом народних пожертв і одразу ж, як і завжди, занесли до звіту за проектом», – йдеться у повідомленні.

А ще у People’s Project  додали: «Без вашої допомоги ці чудові бійці воювали б старим залізяччям іще радянських часів і працювали б фактично всліпу. Саме ваші пожертви у рамках проекту «Оперативне реагування» дають нам змогу купувати унікальне та специфічне обладнання, без якого на війні просто як без рук. Саме із вашою допомогою ми екіпіруємо хлопців на передовій за останнім словом техніки. Слідкуйте за нагальними потребами військових, надходженнями та витратами у деталізованому звіті та долучайтеся до проекту – саме ваші пожертви рятують життя наших захисників і допомагають терористам спробувати українського чорнозему на смак».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: