У Львові гендиректор підприємства незаконно нарахував собі на відрядження понад 275 тисяч

Поліцейські викрили гендиректора приватного акціонерного товариства, котрий, зловживаючи службовим становищем, організував схему розкрадання грошових коштів.

Поліцейські викрили гендиректора приватного акціонерного товариства, котрий, зловживаючи службовим становищем, організував схему розкрадання грошових коштів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, посадовець привласнив кошти підприємства у сумі більше 275 тисяч гривень, які нарахував особисто собі за відрядження, не маючи на це законних підстав та за відсутності будь - яких підтверджуючих документів.

Окрім того, генеральний директор,  не оформивши ніяких витратних документів, надав вказівку щодо перерахування коштів в сумі майже 155 тисяч гривень чотирьом іншим працівникам підприємства у якості оплати коштів за відрядження.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: