У Запоріжжі патрульні застосували зброю, щоб зупинити неадекватного водія (відео)

361254

Під час переслідування правопорушників патрульні Запоріжжя застосували табельну зброю та затримали їх.

Про це повідомляє Патрульна поліція України.

11 січня, у Запоріжжі, на площі Маяковського, двоє чоловіків своєрідно відреагували на появу патруля — лаялись та показали інспекторам непристойні жести. Після того чоловіки сіли в автомобіль Toyota Highlander та на великій швидкості поїхали з площі. Почалось переслідування, під час якого втікачі не реагували на вимоги патрульних про зупинку. Порушники кілька разів наражали на небезпеку інших учасників дорожнього руху та зіткнулись із бордюрним каменем.

«Автомобіль ввійшов у поворот на вулиці Ватутіна, виїхав на узбіччя та мало не збив нашого колегу», — розповідає один із патрульних поліцейських.

Щоб зупинити автомобіль, патрульні вирішили застосувати табельну зброю. Лише після того, як поліцейські поцілили в три колеса Toyota Highlander, автомобіль зупинився.

Водія та пасажира 23 і 24 років затримали. За свої дії водій отримав від патрульних адміністративні протоколи за ст. 130 (Керування в стані сп'яніння), адже в чоловіка виявили 1,05 проміле алкоголю в крові, за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку), за ст. 124 (Порушення ПДР що спричинило ДТП). На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділку поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: