Німеччина виділяє ще 2,3 мільйона євро на гуманітарні проекти в Україні

Уряд ФРН ухвалив рішення про виділення додатково понад 2,3 млн євро на гуманітарні проекти в Україні.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу посольства Німеччини в Україні.

«Федеральний уряд Німеччини надасть ще 2,313 мільйони євро на продовження заходів гуманітарної допомоги євангельської організації з надання допомоги Diakonie Katastrophenhilfe. Минулими роками Diakonie Katastrophenhilfe, яка виділяє додатково власні кошти на суму майже 260 тисяч євро, вже здійснила багато проектів гуманітарної допомоги в Україні та отримала підтримку від Федерального уряду на загальну суму 2,5 мільйона євро (2015 і 2016 роки)», – йдеться у повідомленні.

Як відзначили у прес-службі представництва, допомога, яка розрахована на два роки, передбачає роздачу продуктів харчування, гігієнічних пакетів і предметів щоденного вжитку, проведення психологічно соціальних консультацій, а також підвищення кваліфікації людей з метою покращення їх шансів на пошук роботи на ринку праці.

«Проекти спрямовані на контрольовані українською владою частини Донецької та Луганської областей (головним чином вздовж лінії зіткнення), а також на Харківську та Дніпропетровську області, й принесуть користь соціально вразливим групам населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб, які особливо потерпіли внаслідок конфлікту», – додали у посольстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: