У Києві чоловіка засуджено до 14 років позбавлення волі за розбещення доньки

У Києві чоловіка засуджено до 14 років позбавлення волі за розбещення малолітньої доньки.

 

Про це інформує УНІАН.

«Колегія суддів Оболонського райсуду столиці підтримала принципову позицію Київської місцевої прокуратури №5 та оголосила обвинувальний вирок 49-річному чоловіку, котрий майже рік вчиняв насильницькі дії щодо власної 10-річної доньки», - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зауважили, що до правоохоронних органів звернулася мати дитини із заявою, що її чоловік вчиняє проти її малолітньої доньки протиправні дії. На підтвердження своїх слів, жінка надала фотографії та відео з мобільного телефону чоловіка, на яких зафіксовано розпусні дії, які він вчиняв щодо дитини.
«Незважаючи на те, що у судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав, державним обвинувачем беззаперечно доведено його вину в інкримінованих злочинах та орієнтовано суд на призначення йому реальної міри покарання», - зазначили у відомстві.

Вироком суду чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) та ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України та за сукупністю злочинів призначено покарання у виді 14 років позбавлення волі.
Обвинувачений перебуває під вартою до набрання вироком законної сили.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: