У Луцьку відбудеться благодійний концерт для допомоги дітям з обмеженими можливостями

Благодійний концерт «Різдвяна зірка», який знаменує собою початок річного благодійного марафону, відбудеться у Луцьку 14 січня.

Марафон організовується в в рамках відзначення в Україні 500-річчя Реформації, повідомили в оргкомітеті. Марафон започатковує Волинський обласний міжконфесійний оргкомітет Р-500, пише «Волинь 24».

Річний благодійний марафон спрямований на збір коштів для допомоги дітям з обмеженими можливостями, які потребують хірургічного втручання.

Початком марафону стане благодійний концерт «Різдвяна зірка».

Учасники концерту: народні артисти Білорусії - гурт «SPASENIE», камерний оркестр «Кантабіле» під керівництвом Товія Рівця та переможець музичної премії «Шлягер року 2016» в номінації «Відкриття року» - «Rulada».

Зібрані кошти від концерту будуть передані на лікування 7-річної Мар`яни Коледюк. Дівчинка хворіє вродженим лівостороннім кифосколіозом 4 ступеня. Окрім того, у дитини - порушення сегментації грудо-поперекового відділу хребта та сирингомієлія нижньо-грудного відділу хребта.

«Різдвяна зірка» відбудеться 14 січня 2017 року у приміщенні Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка. Початок о 19:00.

Марафон започатковує Волинський обласний міжконфесійний оргкомітет Р-500 за підтримки Голови Волинської ОДА Володимира Гунчика та голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Організатори планують надати допомогу двадцятьом дітям з різних районів Волині та міст обласного значення.

Довідка:

Квитки на благодійний концерт «Різдвяна зірка» можна придбати в касі театру або за телефоном: +380 (50) 4740077, +380 (50) 4384155.

Реквізити для допомоги:
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «500 РІЧЧЯ РЕФОРМАЦІЇ»
Код ЄДРПОУ: 37204439
МФО: 303398
Розрахунковий рахунок: 26002300688445
Волинське обласне управління АТ «Ощадбанк»
Призначення платежу: на лікування Коледюк Мар`яни Сергіївни

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: