З'явилося відео, як патрульні затримували грабіжників з викруткою

Патрульні оперативно затримали підозрюваних в розбійному нападі вчиненому групою осіб.

Вчора, близько 22-ї години, на службу 102 надійшов виклик від заявника, який повідомив, що візуально знайомий йому чоловік, разом з невідомим нанесли йому удари і приставили викрутку до його шиї та заволоділи мобільним телефоном, особистими речами та банківською картою, до якої змусили надати пін-код. Подія відбувалась на вулиці Франка.

«Потерпілий зателефонував на свій номер і нападники повідомили, що повернуть телефон, якщо потерпілий принесе 1000 гривень і призначили зустріч на 23 годину, на вулиці Зеленій. Патрульні розробили план затримання зловмисників разом із заявником. Залучили кілька екіпажів. В момент передачі грошей, інспектори патрульної поліції затримали обох чоловіків. Один з підозрюваних викинув у сніг викрутку, а інший чоловік мобільний телефон, банківську картку потерпілого, а також сім однакових записок з номером телефону і текстом «Хочеш номери – дзвони за номером…». Такі ж використовують зловмисники при крадіжках номерних знаків. У підозрюваного був при собі мобільний з номером, який був вказаний на цих записках», - повідомляють у Патрульній поліції.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила усі речові докази. 31 річних чоловіків доставили до відділу поліції. Один з них раніше судимий за грабіж, а інший за шахрайство, крадіжки, грабіж і хуліганство.

Останнього, патрульні нещодавно затримували за крадіжку плазмового телевізора з квартири. Попередньо злочин кваліфікують за частиною 2 статті 187 ККУ (Розбій вчинений групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Зловмисників згодом відвезли до ізолятора тимчасового тримання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: