2017 рік хочуть проголосити Роком УПА та Роком В'ячеслава Чорновола

1484582032587cec90c11e5

Сьогодні, 16 січня, на засіданні комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації розглянули питання формування плану роботи Львівської обласної ради на І півріччя цього року.

 

Зокрема, на затвердження депутатським корпусом буде представлено Комплексну програму розвитку культури Львівщини на 2017 рік, програму охорони і збереження культурної спадщини Львівської області на 2016 – 2018 роки.

У першому півріччі обласна рада планує розглянути питання «Про проголошення 2017 року Роком Української повстанської армії», «Про проголошення 2017 року Роком В’ячеслава Чорновола», «Про затвердження Концепції розвитку комунального підприємства Львівської облради «Кінотеатр «Львів» та нову редакцію Положення про Обласну літературну премію імені Катерини Мандрик-Куйбіди. Відповідні проекти рішень погодила профільна комісія.

Також комісія підтримала плани заходів на 2017 рік для виконання Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2014 – 2017 роки та Програми відновлення, збереження національної пам’яті та протокольних заходів у Львівській області у 2017 році.

Проекти Комплексної програми розвитку культури Львівщини на 2017 рік, та заходів на виконання Програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014 – 2018 роки скеровано на доопрацювання через низку зауважень  та пропозицій.

Окрім того, на комісії вирішили підтримати виділення коштів у рамках Програми  відновлення, збереження національної пам’яті та протокольних заходів у Львівській області на 2017 рік для проведення заходів із відзначення 70-річчя операції «Вісла», 75-річчя створення УПА та 80-річчя від дня народження В’ячеслава Чорновола.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: