Хочуть з нами конфліктувати? Буде конфлікт, – активістка про закриту нараду щодо Грибовицького сміттєзвалища

Мешканці прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища сіл, які хотіли потрапити на нараду в інституті «Гірхімпром» розійшлися не чекаючи поки до них вийдуть чиновники.

На нараді обговорювали проекти першочергових робіт на звалищі, однак активістів і пресу туди не пустили.

«Крім того що не пустили мешканців і голову екологічної комісії грибовицької не пустили і наших екологів. Тобто під  грифом «секретно» все відбувається, якісь технічні завдання обговорюють. Ми це все мали знати. Така була умова, навіть Садовий сказав, що не буде більше йти на помилки, як сталося на Рясному, буде нас про все повідомляти, а пан Бабак робить так, як вважає за потрібне», - розповіла кореспонденту Дивись.info мешканка Малехова Галина Денько.

«Будемо писати в різні установи. Пан Бабак (директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, - ред) не вважає нас фахівцями, але в нас в громаді є архітектори, екологи, але нас нікого не включають. Минулого разу, коли була нарада в ЛМР, ми зайшли і хотіли послухати – Бабак припинив нараду. Сказав, що зайшли активісти і фахівці не можуть доповідати. Вони хочуть з нами конфліктувати? Буде конфлікт. В нас немає виходу. Мені сказали, що після наради вони будуть готові з нами говорити, але ми вже не хочемо з ними говорити. Ми будемо добиватися свого», - додала Галина Денько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: