Чоловік незадоволений моєю зарплатнею, - Юринець пояснила, чому голосувала за вищі зарплати нардепам

20170117154109_IMG_5515

Верховна Рада провалила голосування за законопроект, що мав зобов’язати підняти зарплатню нардепам та їх помічникам, апарату ВР та здійснити аудит витрат парламенту.

Про це повідомляє парламентський кореспондент Дивись.info.

Згідно із законопроектом, який не отримав необхідної кількості голосів, зарплатня нардепів мала становити близько 20 000 грн. щомісяця.

Низка знакових депутатів з Львівщини, зокрема брати Ярослав та Богдан Дубневичі, Ігор Васюник, Оксана Юринець та інші голосували за такий законопроект.

У зв’язку з провалом цього законопроекту Оксана Юринець прогнозує колапс. «Півтора року ми їздили як волонтери, мали 4700 зарплати при витратах на дорогу приблизно 9000 грн, - наголошує депутат. - Нас не утримують олігархи, тому ми хочемо мати нормальну заробітну плату. Якщо ти не можеш прогодувати сім’ю… то наступного разу мені чоловік скаже «до побачення, твоя волонтерська депутатська діяльність», - розповідає Оксана Юринець.

Читайте також: Кредит для економії: як мешканців Львівщини стимулюють до енергозбереження

Вона також зазначає, що від часів здобуття незалежності зарплата народних депутатів сягала, на відміну від нинішньої, 5000 доларів.

«Якщо хтось із депутатів каже «Нам не потрібна зарплата», то це брехня і він просто хоче із „кормушки“ держбюджету використовувати кошти», - підсумовує депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: