У Вінницькій області з 7-метрової глибини дістали іномарку з тілом в багажнику (Відео)

Правоохоронці розповіли деталі жорстокого злочину і як злочинець замітав сліди.

У Вінницькій області розкрили вбивство 34-річного жителя Хмільника, який зник на власному автомобілі. Про це повідомляє обласна поліція.

За словами правоохоронців, до них із заявою про квартирну крадіжку звернулася місцева мешканка. Заявниця повідомила, що з її квартири, де вона проживає разом з сином, пропали гроші і ювелірні вироби. Через два дні ця ж жінка повідомила правоохоронців про зникнення 34-річного сина.

«Молодий чоловік на власному автомобілі виїхав з дому і зник. В ході проведення слідчих розшукових заходів була отримана інформація, що до зникнення чоловіка причетний його знайомий. Підозрюваний зізнався, що зустрівся з потерпілим в безлюдному місці. Між чоловіками спалахнула сварка, причиною якої стали фінансові питання. Під час конфлікту підозрюваний вдарив знайомого каменем по голові. Удар виявився смертельним», – відзначили в поліції.

Щоб приховати сліди злочину, тіло загиблого злочинець поклав в багажник автомобіля, на якому той приїхав на зустріч і скинув в кар'єр за містом. З кишені забрав телефон, гроші та ключі від квартири, а на наступний день, дочекавшись, коли мати загиблого піде з дому, відкрив квартиру, забрав гроші і ювелірні вироби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: