На Львівщині визначено 41 місце для проведення свята Водохрещення

19706_original_1484748814_567x377_3_0

Райдержадміністраціями, міськвиконкомами міст обласного значення та новоствореними об’єднаними територіальними громадами визначено 41 місце для проведення свята Водохрещення.

Райдержадміністраціями, міськвиконкомами міст обласного значення  та новоствореними об’єднаними територіальними громадами визначено 41 місце для проведення свята Водохрещення.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Зокрема, у Львові створено 3 таких місця, Бориславі - 1, Дрогобичі - 2, Стрию - 1, Червонограді - 1, а також у районах: Буському - 3, Дрогобицькому - 1, Жидачівському - 1, Жовківському - 4, Золочівському - 1, Кам’янка-Бузькому - 4, Миколаївському - 5, Мостиському - 1, Перемишлянському - 2, Радехівському - 3, Сокальському - 3, Старосамбірському - 1, Стрийському - 3 та Яворівському -1.

Відповідно до рішень окремих органів місцевої влади не будуть проводитися масові заходи на водних об’єктах у містах: Моршині, Новому Роздолі, Самборі та Трускавці, а також у Бродівському, Городоцькому, Пустомитівському, Самбірському, Сколівському та Турківському районах області.

Місця проведення святкових заходів, прізвища відповідальних осіб та їх контактні номери телефонів розміщено на офіційних сайтах райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення.

Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації попередив організаторів проведення свята Водохрещення про те, що під час проведення заходів свята необхідно дотримуватися Правил охорони життя людей на водних об’єктах України.

Організатори святкових заходів і власники водних об’єктів несуть повну відповідальність за безпеку учасників та забезпечують роботу рятувальних постів у разі проведення цього свята на водоймах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: