Зберігайте спокій! Сьогодні у Львові витимуть сирени

Сьогодні, з 14:40 до 15:00 год., під час навчального оповіщення населення, у місті та області вмикатимуть електричні сирени.

 Про це повідомили у Львівській міській раді.

Мета увімкнення – навчальна, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Відтак, мешканців просять не панікувати і зберігати спокій.

Зокрема, електричні сирени вмикатимуть з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення за сигналами цивільного захисту. Звучання сирен означає сигнал «Увага всім». Почувши його, слід негайно увімкнути радіо, радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Також для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території міста  проводитимуть електронне опитування мешканців. Достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZhlxJetjfYNXvBUq35mHnTdISfV7EQWy2_06U4eeJQIaNAw/viewform?c=0&w=1 та відповісти на декілька  запитань.

Доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15:00 год. 18 січня до 24:00 год. 19 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: