«Не водіть козу за роги, а приймайте всі закони»: під ВР від депутатів вимагають ухвалити децентралізаційні закони

Безывіаіваіваіавіваівамянный

Під парламентом триває пікет із вимогою ухвалити пакет законопроектів, який дозволить продовжити реформу місцевого самоврядування, про це повідомляє Еспресо.TV.

Під парламентом триває пікет із вимогою ухвалити пакет законопроектів, який дозволить продовжити реформу місцевого самоврядування, про це повідомляє Еспресо.TV.

«Не водіть козу за роги, а приймайте всі закони» – під таким гаслом пікетують Верховну Раду із вимогою ухвалити пакет законопроектів, який дозволить продовжити реформу місцевого самоврядування. Організатором пікету виступив «Реанімаційний пакет реформ».

Додамо, що напередодні Асоціація об’єднаних територіальних громад та Представництво Євросоюзу в Україні також закликали Верховну Раду не зволікати із ухваленням децентралізаційних законів. Проблеми з ухваленням законопроектів експерти пояснюють спротивом депутатів-мажоритарників.

«Ухвалення цих законів стане додатковим стимулом для закордонних донорів – з-поміж них і ЄС – надалі підтримувати реформу децентралізації, надавати необхідні кошти та ділитися досвідом», – йдеться в заяві представництва Євросоюзу в Україні.

Нагадаємо, сьогодні 19 січня Верховна Рада планує розглянути три законопроекти, які регулюють різні аспекти реформи місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: