Тетерук: слідом за Савченко комітет з Нацбезпеки хоче виключити Льовочкіна і Богуслаєва

29_main

Підставою для виключення нардепа Надії Савченко з лав парламентського комітету з нацбезпеки і оборони стали, зокрема, її контакти з ватажками терористичних «ЛНР» і «ДНР».

Про це сьогодні під час брифінгу заявив народний депутат Андрій Тетерук, повідомляє Еспресо.TV.

«Зважаючи на резонансну подію, я хотів би, насамперед, зняти напруження, що нібито ми боремося проти Надії Савченко. Зовсім ні», - наголосив він.

Тетерук зазначив, що вчора так само було ухвалено рішення щодо розгляду питання виключення з лав комітету нардепів Сергія Льовочкіна від «Опозиційного блоку» і В'ячеслава Богуслаєва від «Волі народу».

Тетерук пояснив, що Богуслаєв не відвідав жодного засідання комітету, а Льовочкін був на засіданнях усього декілька разів.

«Ми вміємо визнавати свої помилки і робимо висновки для того, щоб зміцнити роботу, наповнити склад комітету якісно і патріотично налаштованими на роботу народними депутатами, які вболівають за розвиток національної безпеки і оборони нашої країни, які будуть все робити для того, щоб зміцнити авторитет України і розвивати наші Збройні сили, які будуть гарантом незалежності і соборності нашої країни», - підсумував нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: