Молодий чоловік жорстоко розправився з жінкою, яка не хотіла пустити його до хати

У Жидачівське відділення поліції 19 січня, близько шостої ранку, звернувся мешканець одного зі сіл району, котрий повідомив, що чоловік, якого він знає лише з виду, спричинив тілесні ушкодження їх односельчанці.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили у власному будинку 54-річну жінку з чисельними колото-різаними ранами в області живота та плечей.

Каретою швидкої медичної допомоги поранену було доставлено у хірургічне відділення місцевої лікарні, де медики діагностували у неї «проникаючі ножові поранення черевної порожнини, живота, тонкого кишківника, внутрішня кровотеча, різано-колоті рани грудної клітки та плеча».

Як встановили правоохоронці, вночі, близько 1.30, до жінки прийшов 23-річний односельчанин. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та вимагав впустити його у будинок. Коли господарка відмовила нічному гостю, він завдав їй кілька ударів ножем.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Також йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція  статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: