Справа Толстошеєва: донька жертви відмовилася від претензій

Донька жертви смертельної ДТП, яка трапилася 9 січня 2016 року у столиці на метро «Лівобережна», написала заяву про відмову від претензій до винуватця трагедії Станіслава Толстошеєва.

Про це повідомила на сторінці у Facebook нардеп від БПП Світлана Заліщук, передає Еспресо.

«Я знайшла доньку загиблої у ДТП, яке скоїв Станіслав Толстошеєв. Вона мені повідомила, що написала заяву, що претензій до Толстошеєва не має. Але в експертизу не вірить, як і не отримала відповідь від правоохоронних органів, чи мав право хлопець отримати водійські права, якщо справді мав таку хворобу», - повідомила нардеп.

За її словами, «очевидно, що донька немає ні сил, ні ресурсів боротися в судах за матір».

У зв'язку з цим Заліщук ініціювала звернення до ГПУ з вимогою призначити додаткову незалежну експертизу у справі Толстошеєва під контролем громадськості.

Вона також висловила переконання, що омбудсмен Валерія Лутковська має взяти цю справу під особистий контроль.

Нагадаємо, що 9 січня 2016 року у столиці на метро «Лівобережна» джип із донецькими номерами на великій швидкості вилетів на тротуар та наїхав на продавчиню стихійного ринку, яка загинула. Згодом стало відомо, що винуватець ДТП - Станіслав Толстошеєв - син бізнесмена Андрія Толстошеєва з Дружківки Донецької області.

Потім Толстошеєву було висунуто підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286, що виразилося у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Станіслава Толстошеєва відправили на лікування на невизначений термін.

16 вересня генеральний прокурор Юрій Луценко вирішив скасувати постанову про закриття кримінального провадження щодо ДТП поблизу станції метро «Лівобережна» у Києві.

Висновки повторних експертиз підтвердили попередні результати щодо неосудного стану підозрюваного Толстошеєва під час скоєння ним ДТП у Києві 9 січня 2016 року.

Згодом стало відомо, що прокуратура допитає експертів, які визнали неосудним «мажора» Толстошеєва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: