Хто з відомих підтримав акцію Марш жінок у США (фото)

61_main_ukr

Інавгурація 45-го президента США Дональда Трампа, що відбулася 20 січня, викликала хвилю протестів по всьому світу.

Інавгурація 45-го президента США Дональда Трампа, що відбулася 20 січня, викликала хвилю протестів по всьому світу, передає НВ.

Наймасовішою акцією став Марш жінок, який пройшов у всіх великих містах США 21-22 січня, в ході якого учасники не тільки протестували проти політики новоспеченого президента, але й виступали на захист прав жінок, а також – сексуальних меншин. Всього на вулиці Вашингтона, Нью-Йорка, Лос-Анджелеса та інших міст вийшло понад мільйон мітингувальників, серед яких свою активну життєву позицію висловлювали зірки шоу-бізнесу.

Серед зіркових мітингувальників найактивнішою стала Мадонна, яка виступила з жорсткою критикою в бік Трампа та його політики.

«Так, я злюся. Так, я обурена. Так, я дуже багато думала про те, щоб підірвати Білий дім. Але я знаю, що це нічого не змінить. Ми не можемо впадати у відчай», - сказала співачка.

Вона також додала, що марш – це тільки початок революції. Крім того, на мітинг вийшли такі зірки, як Ріанна, Емма Уотсон, Скарлетт Йоханссон, Кеті Перрі, Джулія Робертс, Наталі Портман і багато інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: