Садовий скаржиться, що Синютка і Кабмін не реагують на його звернення щодо сміття

Міський голова Андрій Садовий здивований відсутністю реакції влади на його звернення щодо критичної ситуації з відходами у Львові.

Про це він заявив під час брифінгу, передає ІА Дивись.info.

«Я подивований, що немає реакції від уряду тиждень часу минув від наших звернень, обласна комісія з надзвичайних ситуацій не збирається. Телефонують з Польщі, пропонують допомогу з міжнародних організацій. Ми вивчаємо юридично такі можливості, але з точки зору української влади це повна стіна, "зеро", ніби ніякої проблеми не існує», - заявив Андрій Садовий.

За його словами, він мав розмову з прем’єр-міністром щодо загрози нового зсуву на Грибовицькому сміттєзвалищі, а також з в. о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун щодо можливого погіршення епідеміологічної ситуації у Львові.

«Якщо буде потепління, може бути велика біда», - заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, Андрій Садовий сьогодні мав намір відвідати Грибовицьке сміттєзвалище та дати брифінг для преси. Втім, щойно він приїхав на КПП до звалища, місцеві мешканці та активісти, які уже прибули на місце, почали кричати, не даючи слова мерові Львова.

Додамо, що у Львівській міській раді побоюються погіршення ситуації на Грибовицькому сміттєзвалищі з настанням теплої погоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: